Header AD

Ads

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ INTERNATIONAL KYOKUSHIN KAIKAN GREECE WORLD SO KYOKUSHIN ORGANIZATION GREECE AND CYPRUS

 



Μπορούμε όλοι μαζί, να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε έναν ισχυρό δεσμό στη οργάνωση World So Kyokushin που όλα τα dojo θα έχουν όλες τις δυνατότητες να συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες που σε συνεργασία και απόφαση όλων μας θα μπορούμε να δημιουργήσουμε για την ανάπτυξη και το καλό των αθλητών και αθλητριών μας.



Το ΙΚΟ, World So Kyokushin Greece and Cyprus είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του κεντρικού Honbu της Ιαπωνίας με πρόεδρο τον Hanshi Daigo Oishi , ιδρυτή του International Kyokushin Kaikan Organization.



Έτσι λοιπόν μπορούμε όλοι να συνεργαστούμε στην ίδια κατεύθυνση και τον ίδιο σκοπό, και συγκεκριμένα στην ανάπτυξη του πνεύματος και της φιλοσοφίας του Kyokushin για να αναδείξουμε αθλητές και αθλήτριες με εντιμότητα και αξιοπρέπεια .



Welcome,

International Kyokushin Kaikan Organization 

IKO World So Kyokushin Greece and Cyprus 

Country Representative and Branch Chief,

Shihan Nikolaos Panagoiliopoulos.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ INTERNATIONAL KYOKUSHIN KAIKAN GREECE WORLD SO KYOKUSHIN ORGANIZATION GREECE AND CYPRUS Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ INTERNATIONAL KYOKUSHIN KAIKAN GREECE WORLD SO KYOKUSHIN ORGANIZATION GREECE AND CYPRUS Reviewed by Challenge on Αυγούστου 31, 2022 Rating: 5

Post AD