Header AD

Ads

SHOKEI AKIYOSHI MATSUI - SOSHU SHIGERU OYAMA - SHIHAN NIKOLAOS PANAGOILIOPOULOS

 


Για μένα ήταν μια μεγάλη στιγμή και ίσως...


             

  Για μένα ήταν μια μεγάλη στιγμή και ίσως κάποιος να περιέγραφε ότι είμαι και τυχερός. Βέβαια η τύχη δεν έρχεται μόνη της, πρέπει να δουλέψεις για να την συναντήσεις κάποιες στιγμές, και αναφέρω ως παράδειγμα ότι περίπου την δεκαετία του '90, όταν κάποιοι που ακόμη και σήμερα κάνουν διακοπές, εγώ βρισκόμουν πάντα στο κέντρο και στην καρδιά του Kyokushin, και με τους μεγαλύτερους δασκάλους.

 Ό,τι λίγο ή μικρό κατόρθωσα, πάντα βρισκόμουν μπροστά από τους μεγάλους master  και το αποδείκνυα. Δεν μου χαρίστηκε τίποτα. Ούτε βαθμοί ούτε τίτλοι.






  Στην παραπάνω φωτογραφία, εικονίζεται ο Akiyoshi Matsui, σημερινός Shokei του Kyokushin KaiKan, που είχα την τύχη αρκετές φορές με μεγάλη διάρκεια να δουλέψω μαζί του και πάντα κάτω από τις οδηγίες και την επίβλεψη του Soshu Shigeru Oyama, ενός εκ των μεγαλύτερων δασκάλων του Kyokushin.





Την τελευταία δεκαετία, ίσως και περισσότερο, οι συγκυρίες με οδήγησαν να συνεργαστώ με έναν άλλο μεγάλο master, τον Kaincho Hatsuo Royama της οργάνωσης International Kyokushin Kan, πάντα πίστευα στον ίδιο και στην οργάνωση του. 

Την τελευταία πενταετία όμως διαπίστωσα ορισμένα γεγονότα και ορισμένες παράλογες πράξεις, πίσω από την πλάτη μου, οι οποίες με οδήγησαν τον Ιούνιο του 2023 να ζητήσω από τον ίδιο και την οργάνωση του, κοινώς να αποχωρήσει από την συνεργασία μας.

Εύχομαι στον ίδιο, στην οικογένειά του και στην οργάνωση του, πάντα υγεία και ό,τι καλύτερο.






Έτσι λοιπόν κατόπιν σκέψης και συζήτησης με τους Branch Chiefs και τους Sempai, ήρθαμε απευθείας σε επαφή με τον Hanshi Daigo Ohishi που διευθύνει την οργάνωση International Kyokushin Kaikan και ιδρυτή του World So Kyokushin και συναποφασίσαμε πως αδιαμφισβήτητα συνεχίζω και θα συνεχίσω να δουλεύω μαζί του και να επιδιώκω να βρίσκομαι πάντα κοντά του για να απορροφώ με όσες δυνατότητες έχω, την πραγματική τελειότητα του World So Kyokushin, και να μοιραστώ μαζί του την πνευματική διαύγεια και τα οράματα του Hanshi Daigo Ohishi, με μοναδικό προορισμό να την μεταλαμπαδεύσω σε αυτούς που τελικά θα με ακολουθήσουν.




Μετά τιμής,

Shihan Nικόλαος Παναγοηλιόπουλος

Country Representative and Branch Chief

IKO World So Kyokushin

Greece and Cyprus

SHOKEI AKIYOSHI MATSUI - SOSHU SHIGERU OYAMA - SHIHAN NIKOLAOS PANAGOILIOPOULOS SHOKEI AKIYOSHI MATSUI - SOSHU SHIGERU OYAMA - SHIHAN NIKOLAOS PANAGOILIOPOULOS Reviewed by Challenge on Οκτωβρίου 13, 2023 Rating: 5

Post AD