Header AD

Ads

NEW COOPERATION KYOKUSHIN KAIKAN - SO KYOKUSHIN

 

 

Αγαπητά μέλη, φίλοι, Branch chief και instructors,

Από τον Ιούνιο του 2023, η νέα οργάνωση όπου θα ανήκουμε πλέον και θα πορευτούμε καθώς και θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε και να διαδώσουμε το ορθό Kyokushin, όπως το ανέπτυξε και ο ιδρυτής του, ο αείμνηστος Mas Oyama είναι το International Karate Organization KYOKUSHIN KAIKAN (World So-Kyokushin).


Προσωπικά, νιώθω ότι είναι τιμή μου και θέλω να ευχαριστήσω τον Hanshi Daigo Oishi, τον World Secretary Shihan Tachibana και τον European Secretary Sensei Phill για την αποδοχή το ότι μας έκανε να αισθανόμαστε σαν να γνωριζόμαστε πολλά χρόνια.


Το πρώτο μας ραντεβού με τον Hanshi Daigo Oishi, θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο του 2023 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας.


΄Ετσι λοιπόν, κάνουμε μια υγιή, νέα αρχή σε μια στερεά βάση και καλούμε λοιπόν, όλα τα μέλη Sempai, Sensei, Branch Chief, Instructors που νιώθουν ότι μπορούν να συμπλεύσουμε την ίδια πορεία, τους δίνουμε την επιλογή να συνεχίσουν να μας ακολουθούν όμως εάν επιλέξουν μία δεύτερη επιλογή να μην είναι μαζί μας, τους ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήταν μαζί μας και πραγματικά θέλω να νιώθουν ότι θα συνεχίσω να εύχομαι το καλύτερο για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.





Shihan Νικόλαος Παναγοηλιόπουλος - Athens Greece

Branch chief - Country Representative

So Kyokushin

NEW COOPERATION KYOKUSHIN KAIKAN - SO KYOKUSHIN NEW COOPERATION KYOKUSHIN KAIKAN - SO KYOKUSHIN Reviewed by Challenge on Ιουλίου 17, 2023 Rating: 5

Post AD