Header AD

Ads

Οριστικό αίτημά μας, αποχώρησής σας, από την συνεργασία μας

 



Αγαπητοί φίλοι, μέλη και instructors,

Πρίν σας ενημερώσω για κάτι αρκετά σημαντικό, θα δημιουργήσω έναν πολύ μικρό πρόλογο.


Για περισσότερο από 45 χρόνια υπήρξα μαθητής, μαχητής και προπονητής στην τεχνοτροπία του Kyokushin.


Δούλεψα και προπονήθηκα χωρίς καμία αμφισβήτηση με τα μεγαλύτερα ονόματα του Kyokushin της Αμερικής, της Ιαπωνίας και της Ρωσίας.


Δεν επιχειρώ να ανεβάσω τον εαυτό μου λέγοντας ότι είμαι ένα μεγάλο ταλέντο. Αυτό όμως το έχει κρίνει ή θα το κρίνει η ιστορία.


Σίγουρα όμως για όλα αυτά τα λίγα που ανέφερα, με έχουν κάνει πολύ περήφανο και ταπεινό.

Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι έμαθα να είμαι ταπεινός, σοβαρός και το κυριότερο έντιμος όπως και χρήσιμος για την κοινωνία, καθώς και να μην γίνομαι γελοίος και τσαρλατάνος για να διαφημιστώ ή για να προσελκύσω νέους μαθητές ή συνεργάτες.


Πέραν απο την τεχνοτροπία που μπορεί να διακατέχει τον καθένα μας είτε είναι Branch Chief, είτε Insructor είτε Master, για εμένα όλα τα παραπάνω έχουν τρομακτική σημασία, και ο καθένας με τις πράξεις του και τους χειρισμούς του αναλαμβάνει την συνέπεια των ευθυνών του και έτσι κρίνεται με τα αποτελέσματα και παίρνει την ανιούσα ή την κατιούσα.


Έτσι λοιπόν, για παρόμοια ζητήματα απο τα παραπάνω που ανέφερα καθώς επίσης και για ακόμα σοβαρότερα, τα οποία δεν έχουν λόγο αυτή την συγκεκριμένη περίοδο να αναφερθούν (φυσικά επιφυλάσσομαι να τα αναφέρω στο απώτερο μέλλον).

'Ολα αυτά αναγκάζομαι τα αναφέρω ορμώμενος διότι δεν είχα καμία πρόθεση να θίξω την τιμή και την υπολήψη κανενός, μάλιστα με οργανώσεις και άτομα που συνεργάστηκα στο παρελθόν για περισσότερο απο 23 χρόνια όμως, κάποια παρείσακτα και κακόβουλα ανθρωπάκια που δεν έχουν κάν αντιληφθεί την έννοια του Budo διασπείρουν ότι εμένα προσωπικά με διέγραψαν απο το International Kyokushin Kan, λυπάμαι που θα πέσω σε τόσο χαμηλό επίπεδο να δώσω μια μικρή δόση απάντησης αλλά κάποιοι την τιμιότητα, σοβαρότητα και σιωπή την θεωρούν αδυναμία, όχι αγαπητοί μου, δεν είναι αδυναμία είναι επίπεδο.


Έτσι λοιπόν αγαπητέ μου φίλε, σε ενημερώνω ότι εμένα προσωπικά δεν με διέγραψε καμία οργάνωση, εγώ, ζήτησα την διαγραφή τους και την αποχώρηση τους από την συνεργασία μας, για αυτό λοιπόν τον λόγο καλά είναι να καθίσεις στην φωλίτσα σου και να κάνεις δικούς σου σοβαρούς και αξιόπιστους συνεργάτες.

 Μην πέφτεις στα πατώματα τόσο χαμηλά και παίρνεις τηλέφωνα από άλλα dojo μαθητές και να τους παρακαλάς να έρθουν σε εσένα, καθώς επίσης μην συνεχίζεις διότι έτσι εκθέτεις την οργάνωση όπου ανήκεις και τους όποιους τυχόν συνεργάτες μπορεί να έχεις, και θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα στην προσπάθεια που πάτε να κάνετε, άλλωστε την πρώτη γεύση αποτυχίας σας την πήρατε πρίν λίγες μέρες όπου στο ένα σημείο ήσασταν εσείς με 120 άτομα και λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω ήταν μια άλλη διοργάνωση με 1000 άτομα.  


Να γνωρίζεις η ΑΝΗΦΟΡΑ , είναι αργή και δύσκολη ,η ΚΑΤΗΦΟΡΑ και η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ είναι γρήγορη και εύκολη. 


Για αυτό τον λόγο λοιπόν, μην ανοίγεις τους ασκούς του Αιόλου, διότι σε λίγο θα πρέπει να αλλάξετε επάγγελμα, διότι πραγματικά εσύ είσαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ και ζεις από αυτό, εν αντιθέση με εμένα που είμαι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ που σημαίνει ότι είμαι ( ερωτευμένος με αυτό που κάνω ) και δεν ζώ από αυτό αλλά αυτό που προσφέρω είναι εντελώς επαγγελματικό. 




Έτσι λοιπόν για να τελειώνουμε, 

Σας αναφέρω λοιπόν ότι ζητήσαμε απο την οργάνωση International Kyokushin Kan καθώς επίσης και απο τον Kaincho Hatsuo Royama απο τον Ιούνιο του 2023 να αποχωρήσει απο την συνεργασία μας.


Θέλω να ευχαριστήσω την Παγκόσμια Οργάνωση Kyokushin Kan καθώς και τον Kaincho Hatsuo Royama για τα 23 χρόνια συνεργασίας που είχαμε και τους ευχόμαστε τα καλύτερα.




Μετά τιμής Shihan Νικόλαος Παναγοηλιόπουλος,

Kyokushin Athens Greece.





Οριστικό αίτημά μας, αποχώρησής σας, από την συνεργασία μας Οριστικό αίτημά μας, αποχώρησής σας, από την συνεργασία μας Reviewed by Challenge on Ιουλίου 12, 2023 Rating: 5

Post AD