Header AD

Ads

Branch Dojo Fylis, So-Sempai Nikitas Christodoulou

 


Ένας μικρός Sempai, ξεκίνησε το προπονητικό του ντεμπούτο, ο Νικήτας Χριστοδούλου. Αρχίζει και μπαίνει σιγά-σιγά σε ένα λεπτό και ευαίσθητο...

   Ένας μικρός Sempai, ξεκίνησε το προπονητικό του ντεμπούτο, ο Νικήτας Χριστοδούλου.
    Αρχίζει και μπαίνει σιγά-σιγά σε ένα λεπτό και ευαίσθητο κομμάτι της προπονητικής που αρχίζει να καθιερώνει σιγά-σιγά ο Shihan Νικόλαος Παναγοηλιόπουλος.
    Ο So-Sempai Νικήτας Χριστοδούλου, περισσότερο από 7 χρόνια γυμνάζεται και συμμετέχει σε Ελληνικά, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα στο πλευρό του Shihan Νικόλαου Παναγοηλιόπουλου και του Sensei Κωνσταντίνου Παναγοηλιόπουλου.
    O So-Sempai Νικήτας Χριστοδούλου σιγά-σιγά θα ξεδιπλώσει το ταλέντο και την εμπειρία του και στους μικρούς αθλητές που έχουν σχεδόν την ίδια ηλικία από τότε που ξεκίνησε και ο ίδιος.

    Τα πρώτα του βήματα στην προπονητική πάντα θα γίνονται υπό την αρχική επίβλεψη και καθοδήγηση του Branch Chief Sensei Κωνσταντίνου Παναγοηλιόπουλου.

Branch Dojo Fylis, So-Sempai Nikitas Christodoulou Branch Dojo Fylis, So-Sempai Nikitas Christodoulou Reviewed by Fyli News on Αυγούστου 12, 2022 Rating: 5

Post AD