Header AD

Ads

General Secretery Kyokushin kan Hellas-Greece, Sensei Konstantinos Panagoiliopoulos, Black Belt 3rt dan

 



General Secretery Kyokushin kan Hellas-Greece
Sensei Konstantinos Panagoiliopoulos, Black Belt 3rt dan
Branch Chief Athens, Greece



O Sensei Κωνσταντίνος Παναγοηλιόπουλος, έχει οριστεί από την τεχνική επιτροπή ως General Secretery του Kyokushin kan, δηλαδή γενικός γραμματέας σε θέματα που αφορούν διεργασίες του Kyokushin kan στην Ελλάδα.

Ο ρόλος του λοιπόν, ως γενικός γραμματέας, είναι να βρίσκεται σε συνεχή επαφή όπου απαιτείται, να επιλύει διάφορα ζητήματα, να συνεργάζεται στενά και αδιάρρηκτα με τον General Cordinator Sensei Καλατζη Βασίλειο, ο οποίος είναι πλέον ο συντονιστής της Βορείου και Κεντρικής Ελλάδος, να ενημερώνει και να κάνει προτάσεις άμεσα στον Country Representative Shihan Νικόλαο Παναγοηλιόπουλο.

Επιπλέον, ο Sensei Κωνσταντίνος Παναγοηλιόπουλος, έχει αναλάβει να μεταδώσει τις γνώσεις του σε νέους αλλά και σε έμπειρους αθλητές του Full Contact Kyokushin kan και του Shinken Shobu K-1 Rules, καθώς ηγείται στο δικό του προσωπικό Dojo.

Η ευθύνη που έχει αναλάβει ο Sensei Κωνσταντίνος Παναγοηλιόπουλος για την διατήρηση των λεπτών ισορροπιών είναι ένα δύσκολο έργο, μιας και τον βαραίνει το όνομα του, διότι τυχαίνει να είναι ο γιος του Shihan Νικόλαου Παναγοηλιόπουλου.

 

Για το οποιοδήποτε θέμα θέλετε να έρθετε σε επαφή μην διστάσετε να επικοινωνήσετε

Tel. 2102389740 - 6987769751

Email. kwstasgrkyokushinkan@yahoo.com
Web. www.kyokushinkan.gr

 

General Secretery Kyokushin kan Hellas-Greece, Sensei Konstantinos Panagoiliopoulos, Black Belt 3rt dan General Secretery Kyokushin kan Hellas-Greece, Sensei Konstantinos Panagoiliopoulos, Black Belt 3rt dan Reviewed by Fyli News on Αυγούστου 09, 2022 Rating: 5

Post AD