Header AD

Ads

Kyokushin kan Athens,Hellas Team


 

Την Κυριακή 6 Μαϊου 2018, ο Shihan Νικόλαος Παναγοηλιόπουλος, μαζί με τον Sempai  Κωνσταντίνο Παναγοηλιόπουλο και 19 fighters ξεκίνησαν..


Την Κυριακή 6 Μαϊου 2018, ο
Shihan Νικόλαος Παναγοηλιόπουλος, μαζί με τον Sempai  Κωνσταντίνο Παναγοηλιόπουλο και 19 fighters, ξεκίνησαν το ταξίδι τους για τον Αλμυρό του Βόλου, στα πλαίσια της συμμετοχής των αθλητών στην διοργάνωση Budokai-Kyokushinkai.

Τους προπονητές και τους αθλητές , συνόδεψαν περισσότεροι από 25 γονείς αλλά και φίλοι.

Έτσι λοιπόν, η πραγματική οικογένεια του
Kyokushin kan Athens, είχε την δυνατότητα-εκτός από τις καθημερινές προπονήσεις- να ανταλλάξει κατά την διάρκεια του ταξιδιού, απόψεις, ιδέες και φιλοφρονήσεις.

Η ώρα των αγώνων ΕΦΤΑΣΕ.

Μικροί και μεγάλοι αθλητές/τριες, έδωσαν τις μάχες τους.


Οι θέσεις που αποκόμισαν ήταν:

- 5 πρώτες θέσεις
- 5 δεύτερες θέσεις
-9 τρίτες θέσεις

Ο
Shihan Νικόλαος Παναγοηλιόπουλος και ο Sempai  Κωνσταντίνος Παναγοηλιόπουλος, έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την απόδοση των αθλητών και θα συνεχίσουν να δουλεύουν ακόμη πιο σκληρά και αδιάκοπα, για να διαμορφώνουν πάντα οι αθλητές και οι αθλήτριες το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επιπλέον ο
Shihan Νικόλαος Παναγοηλιόπουλος, θέλει να ευχαριστήσει όλους τους γονείς και τους φίλους που μας συνόδεψαν στο ταξίδι αυτό, και μας χάρισαν την εμπιστοσύνη τους, δίνοντας μας και εμάς  ένα ευρύτερο κίνητρο, για να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε και αγαπάμε.
Kyokushin kan Athens,Hellas Team Kyokushin kan Athens,Hellas Team Reviewed by Fyli News on Αυγούστου 12, 2022 Rating: 5

Post AD