Header AD

Ads

Kyokushin Kan Fighters 12 March 2017

 


Ο Οργανισμός International Kyokushin Kan Greece συμμετείχε με περίπου 25 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις 12 Μαρτίου 2017.

Ο Shihan Παναγοηλιόπουλος Νικόλαος συνόδευσε τους αθλητές μαζί με τους συνεργάτες και εκπαιδευτές Sensei Βλαχάκη Γεώργιο, black belt 2nd Dan, και Sempai Παναγοηλιόπουλο Κωνσταντίνο, black belt 1st Dan.

Τα αποτελέσματα των αθλητών του Kyokushin Kan Αθηνών ήταν θετικά πέρα του αναμενόμενου, καθώς κατορθώσαμε και προσπεράσαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, ύστερα από καθημερινές σκληρές και επίπονες προπονήσεις. O Shihan Παναγοηλιόπουλος Νικόλαος θέλει να ευχαριστήσει τους αθλητές για τις μεγάλες προσπάθειες όπου κατέβαλαν, καθώς επίσης τους γονείς και τους φίλους που παρέμειναν στο πλευρό της ομάδας από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή.

Το πρωτάθλημα ήταν μια πολύ καλά στημένη διοργάνωση, με γοργή ροή αγώνων, και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον διοργανωτή Sensei Ρόμπο για την υπέροχη και άψογη φιλοξενία του.

Ο Shihan Νικόλαος Παναγοηλιόπουλος είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου, κ. Πουλικίδη, για άμεσα σχέδια και την ανάπτυξη του Knockdown Contact.
Kyokushin Kan Fighters 12 March 2017 Kyokushin Kan Fighters 12 March 2017 Reviewed by Fyli News on Αυγούστου 12, 2022 Rating: 5

Post AD