Header AD

Ads

Online Training, Kyokushin-Kan & Shinken Shobu-Kan

 


Το Kyokushin Kan Head Office και το Branch Dojo Fylis σεβόμενοι τις αποφάσεις της κυβέρνησης...

  Το Kyokushin Kan Head Office και το Branch Dojo Fylis σεβόμενοι τις αποφάσεις της κυβέρνησης για το οριστικό άνοιγμα των σχολών, σας ενημερώνει πως ενδέχεται το άνοιγμά τους να πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου 2020.

  Όμως υπάρχει και η ένδειξη, η ημερομηνία αυτή να μετατοπιστεί και για αργότερα, κι αυτό υπό όρους και προϋποθέσεις, με κύριο γνώμονα την υγιεινή.

  Προσωρινά έχει επιτραπεί η εξάσκηση σε υπαίθριους χώρους με την προϋπόθεση να κρατάμε αποστάσεις και με απαγόρευση επαφής.

  Ίσως το παραπάνω μέτρο να το κάνουμε πράξη μεταγενέστερα. Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή μετά από ώριμη σκέψη και μελέτη, αποφασίσαμε να παραδώσουμε μαθήματα online.

  Βέβαια έχουμε τον γνώμονα ότι τα online μαθήματα δεν θα καταφέρουν να αντικαταστήσουν στο 100% τις φυσικές προπονήσεις διά ζώσης όπως μέσα σε ένα σχολείο, όμως είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε με μία καλή προσπάθεια έστω και online να μελετήσουμε όλοι μαζί και τον τρόπο εξάσκησης έστω μέσω internet.

  Ο Shihan Νικόλαος Παναγοηλιόπουλος και ο Sensei Κωνσταντίνος Παναγοηλιόπουλος, είναι σίγουροι ότι αυτές τις δύσκολες συγκυρίες που διανύουμε θα προσπαθήσουν έστω και με αυτόν τον τρόπο να προπονηθούν μαζί σας.

  Η παραπάνω πρόταση ισχύει ξεκάθαρα για όλα τα ενεργά μέλη και μόνο!

  Για όσους ενδιαφέρονται για το παραπάνω online training πρόγραμμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Head Office για περισσότερες πληροφορίες (Δευτερα 04/05/2020, Τριτη 05/05/2020) στο τηλέφωνο 2102389740 κατά τις ώρες 18:00-20:00, ή με e-mail στο oyamagr@yahoo.com.

  Για νέα μας, να ενημερώνεστε συχνά μέσω του www.oyamafederation.com.

 

   General Cordinator Kyokushin Kan Hellas

  Branch Chief Sensei Κωνσταντίνος Παναγοηλιόπουλος

Online Training, Kyokushin-Kan & Shinken Shobu-Kan Online Training, Kyokushin-Kan & Shinken Shobu-Kan Reviewed by Fyli News on Αυγούστου 12, 2022 Rating: 5

Post AD