Header AD

Ads

Participation in the Championship of IFK Kyokushinkai Hellas

 


Ο Shihan Νικόλαος Παναγοηλιόπουλος, Branch Chief International Kyokushin kan Hellas & Cyprus, θέλει να ευχαριστήσει…


Ο
Shihan Νικόλαος Παναγοηλιόπουλος, Branch Chief International Kyokushin kan Hellas & Cyprus, θέλει να ευχαριστήσει τον εκπρόσωπο της IFK Kyokushinkai Hellas, Shihan Τρανίδη Στέφανο, για την πρόσκλησή του στο πρωτάθλημα της  IFK, που διεξήχθη στις 13 Μαΐου στην Πτολεμαΐδα.

Επιπλέον ο
Shihan Νικόλαος Παναγοηλιόπουλος δίνει τα συγχαρητήρια του για την άρτια διοργάνωση του πρωταθλήματος και την συνεχή ροή που επικρατούσε καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων.

Η ευχέρεια της επικοινωνίας μεταξύ του
Shihan Νικόλαου Παναγοηλιόπουλου και του Shihan Τρανίδη Στέφανου, ήταν η αφορμή για να συζητήσουνε για μια μελλοντική συνεργασία.

Ταυτόχρονα, ο
Sempai Κωνσταντίνος Παναγοηλιόπουλος μαζί με τον Shihan είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και με τους  Sensei του Kyokushin kan Βορείου Ελλάδος και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες για το άμεσο μέλλον.

Οι αθλητές του
Kuokushin kan Αθηνών, Λυκοτραφίτης Ιωάννης (-55kg )και Σωτηρίου Βασίλειος (-65kg), επέστρεψαν από το πρωτάθλημα γεμάτοι εμπειρίες, αποκομίζοντας  δύο πρώτες θέσεις και μια δεύτερη.
Participation in the Championship of IFK Kyokushinkai Hellas Participation in the Championship of IFK Kyokushinkai Hellas Reviewed by Fyli News on Αυγούστου 12, 2022 Rating: 5

Post AD