Header AD

Ads

Shihan's Message

 


Το International Kyokushin Kan Hellas - Greece, παρ' όλο το Παγκόσμιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον CoVid-19, βρίσκεται Πανελλαδικά...

 

    Το International Kyokushin Kan Hellas - Greece, παρ' όλο το Παγκόσμιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον CoVid-19, βρίσκεται Πανελλαδικά σε μια τροχιά ανάπτυξης.

 

    Ήδη σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα προσμετρηθούν άλλα 3 Dojos Kyokushin Kan σε Αθήνα και Β. Ελλάδα.

 

    Έτσι λοιπόν, αισίως θα ξεπεράσουμε σαν International Kyokushin Kan Organization Hellas Greece τα 23 περίπου Dojos ανά την Ελλάδα.

 

    Θα ήθελα να ζητήσω από τους Branch Chief και Instructors της οργάνωσης Kyokushin Kan Hellas Greece να παραμείνουν ήρεμοι, σταθεροί και εστιασμένοι στο πραγματικά δύσκολο έργο που επιτελούν. Να κλείσουν τα αυτιά τους και να μην ακούν τις διάφορες αποτυχημένες «Σειρήνες» από διάφορα κακόβουλα και επιλεκτικά σχόλια.

 

    Πραγματικά όταν κάποιοι με τις επιλογές τους, τις αποφάσεις και τις επικρίσεις τους έμειναν αποκλεισμένοι και απομονωμένοι στα στενά σοκάκια ου παρελθόντος, πράγματι τους ενοχλεί και ίσως τους φέρνει σε δύσκολη θέση όταν βλέπουν την μεγαλύτερη οργάνωση του κόσμου (International Kyokushin Kan Shogakukai Foundation), να αναπτύσσεται, να εξελίσσεται κι εδώ στην Ελλάδα.

 

    Η ραγδαία εξέλιξη του International Kyokushin Kan Hellas Greece, κατά το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός. Χρειάστηκε πολύ δουλειά, πίστη, αφοσίωση και ειλικρίνεια.

 

    Ο Shihan Νικόλαος Παναγοηλιόπουλος, επαναλαμβάνει πως θέλει να επιστήσει την προσοχή σε όλα τα μέλη του  International Kyokushin Kan να δουλέψουν όλοι στο δρόμο του Budo και όλοι στην ίδια κατεύθυνση με τις κατευθυντήριες γραμμές που λαμβάνουν από τους εκπαιδευτές τους.

 

    Ο Shihan Νικόλαος Παναγοηλιόπουλος θέλει να ευχαριστήσει για ακόμη μια φορά τους Branch Chief και Instructors για την αφοσίωση και την πίστη που επιδεικνύουν στο πρόσωπό του αλλά και στην μεγαλύτερη αποδεδειγμένα  οργάνωση International Kyokushin Kan Shogakukai Foundation.

 

 

 

Μετά τιμής,

Shihan Νικόλαος Παναγοηλιόπουλος
Country Representative
Hellas – Greece

Shihan's Message Shihan's Message Reviewed by Fyli News on Αυγούστου 12, 2022 Rating: 5

Post AD