Header AD

Ads

The Beginning of Hictoric Kyokushin in Greece

 


Εώς γνωρίζουμε, μετά τον θάνατο του μεγάλου δασκάλου και ιδρυτή του Kyokushin (Mas Oyama), το Kyokushin διασπάστηκε σε πολλά κομμάτια…

 

Εώς γνωρίζουμε, μετά τον θάνατο του μεγάλου δασκάλου και ιδρυτή του Kyokushin (Mas Oyama), το Kyokushin διασπάστηκε σε πολλά κομμάτια και αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να χαθεί το ιστορικό και πολιτιστικό κομμάτι του πρώτου Foundation (Kyokushin kan), που είχε ιδρύσει ο μεγάλο δάσκαλος Masutashu Oyama.

Συνεχίζοντας να διασπάται το ιστορικό Κ
yokushin, όλες πλέον οι oργανώσεις (μικρές αλλά και μεγάλες) για λόγους ευκολίας, υιοθέτησαν ένα μικρό κομμάτι της ύλης και αυτό συνέβη για να υπάρξει από τους εκάστοτε διασπαστές, περισσότερη εμπορικότητα στις μαύρες ζώνες και κατά συνέπεια, όπως προανέφερα, οι ίδιες οργανώσεις, άρχισαν να χάνουν σε βάθος χρόνου, την διαχρονική τεχνική(ύλη),  που δημιούργησε ο ιστορικός δάσκαλος  Mas Oyama.

Τελικά όλοι και όλοι κατέληξαν να λένε ότι ξέρουν
Kyokushin.

ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟ
KYOKUSHIN;

Το
team του International Kyokushin kan Shogagukai Foundation και ο Kancho Hatsuo Royama, , κατόπιν πρόσφατης ενημέρωσης που έκανε σε όλους του Branch Chief του κόσμου, ζήτησε σιγά σιγά να ξεκινήσουμε να διδάσκουμε κάποιες δεξιότητες Kata, Kihon, Weapons & Stans του Ιστορικού Kyokushin.

Βέβαια, οι μαθητές δεν είναι υποχρεωμένοι να τα μάθουν, θα πρέπει όμως να προσπαθήσουν, γιατί αν έχουν αποφασίσει κάποια στιγμή να φτάσουν στον βαθμό της μαύρης ζώνης, η να αποκτήσουν κάποιον τίτλο στο Kyokushin kan, θα πρέπει να ξέρουν, εκτός από την βασική υλή –που λίγο πολύ όλος ο πλανήτης έχει στηριχτεί πάνω σε αυτήν- , την τεχνοτροπία του ιστορικού Kyokushin kan.

O
Shihan Νικόλαος Παναγοηλιόπουλος και η ομάδα του, σύντομα θα ξεκινήσουν σεμινάρια από την άσπρη ζώνη, γνωστοποιώντας το ιστορικό του Kyokushin kan.

‘Όσοι πιστεύουν ότι πρέπει να ακολουθήσουμε αυτόν τον δρόμο (ανεξαρτήτως οργανώσεων) ,μπορούν να συμμετέχουν στο ιστορικό αυτό ξεκίνημα του
Kyokushin στην Ελλάδα.


Μετά τιμής,

Shihan Νικόλαος Παναγοηλιόπουλος
Branch Chief Hellas & Cyprus

The Beginning of Hictoric Kyokushin in Greece The Beginning of Hictoric Kyokushin in Greece Reviewed by Fyli News on Αυγούστου 12, 2022 Rating: 5

Post AD