Header AD

Ads

Winter Camp 2020 - International Kyokushin Kan Hellas-Greece

 

Στις 29 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου του 2020, το International Kyokushin Kan Hellas - Greece Head Office, διοργανώνει το χειμερινό camp, στo...

 

    

     Στις 29 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου του 2020, το International Kyokushin Kan Hellas - Greece Head Office, διοργανώνει το χειμερινό camp, στο Ορειβατικό Καταφύγιο ΜΠΑΦΙ, στην Πάρνηθα.

     Θα είναι ένας συνδυασμός weekend με εσωτερικές και εξωτερικές προπονήσεις στην φύση, καθώς και μια πραγματική διαβίωση με την πλήρη έννοια, σε ένα από τα καλύτερα καταφύγια της Ελλάδος.

     Το Winter Camp είναι ανοικτό για όλες τις οργανώσεις και όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που ενδεχομένως επιθυμούν να συμμετάσχουν.

     Δυνατότητα συμμετοχής εκτός από τους αθλητές και τις αθλήτριες, έχουν και συγγενείς, συνοδοί και φίλοι των αθλητών και αθλητριών.

     Ο αριθμός συμμετοχής είναι περιορισμένος λόγω ένεκα χώρου διαμονής.

     Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να επικοινωνήσουν με το κεντρικό Head Office του International Kyokushin Kan Hellas - Greece, προκειμένου να λάβουν πληροφορίες, στα τηλέφωνα: 2102389740, ώρες και ημέρες επικοινωνίας: Τρίτη-Πέμπτη 18:00-21:00, και στο e-mail: oyamagr@yahoo.com .

 

Μετά τιμής, 

Shihan Νικόλαος Παναγοηλιόπουλος

Country Representative

Hellas - Greece

International Kyokushin Kan Greece-Hellas

Winter Camp 2020 - International Kyokushin Kan Hellas-Greece Winter Camp 2020 - International Kyokushin Kan Hellas-Greece Reviewed by Fyli News on Αυγούστου 12, 2022 Rating: 5

Post AD