Header AD

Ads

MISSION STATEMENT NIKOLAOS PANAGOILIOPOULOS

 



Kyokushin Kan mission Hellas - Greece

Η αποστολή του Kyokushin Kan στην Ελλάδα που έχει αναλάβει ο Shihan Νικόλαος Παναγοηλιόπουλος και η Τεχνική Επιτροπή είναι να υπερασπίσει και να εξελίξει το International Kyokushin Kan στη χώρα μας 

και το κάθε μέλος που έρχεται σε επαφή μαζί μας να μας εμπιστευτεί και να κατανοήσει ότι έχει έρθει να διδαχθεί και να γίνει μέλος σε μια πραγματική οικογένεια. Μέχρι στιγμής οι προσπάθειες μας για την ενεργοποίηση αυτού του οράματος έχουν αρχίσει, σιγά σιγά αλλά σταθερά, να παίρνει "σάρκα και οστά". Σκοπός του Shihan Νικόλαου Παναγοηλιόπουλου μέσα σε όλα αυτά είναι, τουλάχιστον όταν ωριμάσουν διάφορα γεγονότα, να ενωθούν όλα τα Kyokushin ανεξαρτήτως οργανώσεως, έτσι ώστε η κληρονομιά του Sosai να δώσει μια άλλη ώθηση στην τεχνοτροπία του Kyokushin. Συνεχίζοντας τις προσπάθειες μας για την ενεργοποίηση αυτού του οράματος , εμείς ετοιμαζόμαστε αναμένοντας και την κατανόηση όλων των οργανώσεων.

Πρέπει αυτό που κάνεις να το αγαπάς και να το έχεις διδαχθεί. Να το ζεις καθημερινά με όποιες προσωπικές ή σωματικές αντιξοότητες μπορεί να υπάρξουν κατά τη διάρκεια της ημέρας σου. Πρέπει να έχεις υπομονή και επιμονή απέναντι στους μαθητές σου. Οι μαθητές σου μετά από καιρό αντιλαμβάνονται αν αυτό που τους δείχνεις είναι γρήγορο φαγητό "fast food" ή αν αυτό που τους διδάσκεις τη συγκεκριμένη στιγμή το ζεις και το αγαπάς και δεν το κάνεις με απώτερο σκοπό. Έτσι μόνο οι μαθητές σου σε εμπιστεύονται και θα θέλουν να συνεχίσουν μαζί σου για όσο μπορούν.

O Shihan Νικόλαος Παναγοηλιόπουλος νιώθει πολύ ευτυχισμένος διότι βλέπει πως πολλοί παλιοί του μαθητές έρχονται σήμερα και φέρνουν από πολύ μακριά τα δικά τους παιδιά για να προπονηθούν μαζί του. 

Ένα Dojo δεν γεμίζει με αθλητές επειδή μπορεί να είναι αστραφτερό  και να έχεις απλά έναν στόχο, ούτε με το να προσπαθείς να παραπλανήσεις με όμορφα λόγια τους μαθητές σου. Ο τρόπος αυτός έχει ημερομηνία λήξης και μάλιστα σύντομη. Για να αποφύγεις όλα τα παραπάνω πρέπει να είσαι πιστός στον προορισμό σου και στο σκοπό που έχεις επιλέξει. Όσοι έχουν απλά στόχο η αποτυχία τους ήταν προδιαγεγραμμένη.

Εμείς, στην οικογένεια του International Kyokushin Kan προχωρούμε με αργά αλλά σταθερά και ποιοτικά βήματα απέναντι στον κόσμο που μας εμπιστεύεται γιατί νιώθουμε ότι έχουμε ευθύνη στο προορισμό που έχουμε επιλέξει.

MISSION STATEMENT NIKOLAOS PANAGOILIOPOULOS MISSION STATEMENT NIKOLAOS PANAGOILIOPOULOS Reviewed by Challenge on Σεπτεμβρίου 19, 2022 Rating: 5

Post AD