Header AD

Ads

OPEN BALKAN CHAMPIONSHIP 3 DECEMBER SOFIA BULGARIA

 


Το official Kyokushin Kan Greece, συμμετείχε σε ένα πραγματικά σκληρό βαλκανικό πρωτάθλημα, με περισσότερες από 14 χώρες συμμετοχή.


Τα πρωταθλήματα αυτά δεν χρήζουν δυνατότητας, οι αθλητές που συμμετέχουν να φορέσουν πέντε και έξι μετάλλια στο λαιμό τους όπως γίνονται πυκνά συχνά. 


Για εμάς τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα αυτά θεωρούνται καθημερινές προπονήσεις.


Στο βαλκανικό πρωτάθλημα της Σόφιας συνόδευσαν ο Shihan Nικόλαος Παναγοηλιόπουλος και ο Sensei Κωνσταντίνος Παναγοηλιόπουλος (Official Branch Chief Kyokushin Kan Greece).


Oι αθλητές (sempai) Deylamian Farzad και ο Βασίλειος Σωτηρίου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με πολύ σκληρούς και καλούς αντιπάλους. Έκαναν φανταστικά παιχνίδια με τρομερές τεχνικές, όμως ήταν αδύνατο να καταφέρουν να περάσουν στην τετράδα.


Ο Sempai Αλέξανδρος Σωτηρίου έδωσε όλο τον πραγματικό του εαυτό, κάνοντας πραγματικά μια υπέρβαση αντιμετωπίζοντας πολύ σκληρούς αντιπάλους και έτσι λοιπόν, κατάφερε να κατακτήσει την 2η θέση.


Η ουσία που αποκόμισαν οι αθλητές ήταν ουσιαστικά η προετοιμασία και η εμπειρία σε ένα βαλκανικό πρωτάθλημα με πολύ σκληρούς αντιπάλους όπως όλοι γνωρίζουμε.


Το επόμενο ταξίδι μας είναι 16-17 Δεκεμβρίου με την συμμετοχή μας στο Ισπανικό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.


OPEN BALKAN CHAMPIONSHIP 3 DECEMBER SOFIA BULGARIA OPEN BALKAN CHAMPIONSHIP 3 DECEMBER SOFIA BULGARIA Reviewed by Challenge on Δεκεμβρίου 14, 2022 Rating: 5

Post AD