Header AD

Ads

SPANISH CHAMPIONSHIP DECEMBER 2022

 


Στις 16-17 Δεκεμβρίου του 2022, το Official International Kyokushin Kan Greece συμμετείχε σε ένα ισπανικό πρωτάθλημα το οποίο ήταν καθόλα εξαιρετικά οργανωμένο, και με αρκετούς εκατοντάδες αθλητές σε όλες τις κατηγορίες.


Στην κατηγορία γυναικών -55 κατέκτησε την 1η θέση η Ναταλία Πάντου παρότι οι αθλήτριες που αγωνίστηκε ήταν αρκετά βαρύτερες και νεότερες σε ηλικία, η Ναταλία Πάντου δεν πτοήθηκε.


Ιδιαίτερα για την 1-2η θέση έδωσε ένα εξαιρετικό αγώνα. Παρότι για να ξεκαθαρίσει το τοπίο της πρώτης και της δεύτερης θέσης υπήρξαν δύο και τρείς παρατάσεις. Εκεί λοιπόν το αποτέλεσμα υπήρξε ξεκάθαρο με την Ναταλία Πάντου να κατακτά την πρώτη θέση και να βγαίνει πρωταθλήτρια στην κατηγορία των γυναικών.


Ο δεύτερος αθλητής του Official International  Kyokushin kan ήταν ο Farzad Deylamian ο οποίος αγωνίστηκε στην ανοιχτή κατηγορία βαρέων βαρών.


ΟFarzad Deylamian έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, αν και υπήρχε μεγάλη ανταγωνιστικότητα, διότι το επίπεδο της κατηγορίας του ήταν με τρομακτικά έμπειρους αθλητές,  οι οποίοι είχαν πρωταγωνιστήσει σε πολλά πανευρωπαικά και παγκόσμια τουρνουά.


Ο Farzad Deylamian μετά απο αρκετούς αγώνες έφτασε στον τελικό και κατέκτησε την 2η θέση του πανευρωπαικού πρωταθλήματος.


Όλα αυτά δεν έγιναν 'δια μαγείας', οι αθλητές έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό στις προετοιμασίες αφιερώνοντας πολύ προσωπικό τους χρόνο καθώς και την σωματική τους καταπόνηση.


Οι αθλητές Αλέξανδρος και Βασίλειος Σωτηρίου συμμετείχαν στην κατηγορία -75 εφήβων που εκεί είναι και η πλειάδα των ανταγωνιστών και είναι αρκετά δύσκολο επίπεδο. 


Δυστυχώς οι αθλητές δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάταξη της τετράδας. Όμως κέρδισαν κάτι σημαντικό, την προετοιμασία και την εμπειρία της συμμετοχής. Είναι κάτι που σίγουρα θα το βρούν μπροστά τους.


Ο sensei Κωνσταντίνος Παναγοηλιόπουλος Branch Chief Kyokushin Kan Greece, που σήκωσε και το περισσότερο βάρος της προετοιμασίας καθώς και τον τρόπο διαχείρισης των αγώνων είναι αρκετά ικανοποιημένος και εύχεται σε όλους καλύτερα αποτελέσματα για το έτος 2023.


Ο shihan Νικόλαος Παναγοηλιόπουλος θέλει να ευχαριστήσει τους συνοδούς και φίλους Σμαράγδα Κοκκίνου και Μυρτώ Σοφικίτη που μας συνόδευσαν και εμψύχωσαν το αγωνιστικό τμήμα με την παρουσία τους στο πρωτάθλημα της Ισπανίας.  



Country Representative Kyokushin kan Greece 

Shihan Νικόλαος Παναγοηλιόπουλος.



General Secretery Kyokushin kan Hellas-Greece
Sensei Konstantinos Panagoiliopoulos,
Branch Chief Athens, Greece.

  

SPANISH CHAMPIONSHIP DECEMBER 2022 SPANISH CHAMPIONSHIP DECEMBER 2022 Reviewed by Challenge on Ιανουαρίου 16, 2023 Rating: 5

Post AD