Header AD

Ads

SHIHAN MESSAGE KYOKUSHIN WAY




Σε αυτήν την οικογένεια που βρισκόμαστε, θέλουμε να χρησιμοποιούμε τις βασικές αρχές του Kyokushin, για να βοηθήσουμε στην καλλιέργεια του χαρακτήρα, της επιτυχίας και της ευτυχίας των μαθητών όλων των dojo.



Θέλουμε επίσης, να επιστρέψουμε στις ουσιαστικές απαρχίες του Budo για να συμβάλλουμε με όσες γνώσεις και δυνατότητες έχουμε στην εξέλιξη και ανάπτυξη του Kyokushin.



Όσον αφορά το περιεχόμενο της εκπαίδευσης, θα συνεχίσουμε να κάνουμε περαιτέρω βελτιώσεις μέσα από το φώς της πραγματικής προπόνησης για να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα και να πετύχουμε τους στόχους μας.



Ο Shihan Nικόλαος Παναγοηλιόπουλος, με την εμπειρία που τον διέπει για περισσότερο από 45 χρόνια, είναι σε θέση να καταλάβει και να κατανοήσει όλους και όλες τους αθλητές σχετικά με το πότε έχουν την δυνατότητα να συμβάλλουν περισσότερο από μία καθημερινή προπόνηση και πότε όχι καθώς και αρκείται να ακούει τους αθλητές και κραυγάζουν κάποιες δικαιολογίες που κάποιες φορές είναι αληθή και άλλες όχι.



Ο Shihan, κάθεται υπομονετικός για να τους ακούσει και πολλές φορές μέσα απο αυτόν τον διάλογο προσπαθεί να τους δώσει να καταλάβουν ότι πρέπει να κάνουν στην ζωή τους πάντα μια υπέρβαση και να προσπαθήσουν να είναι τίμιοι και ειλικρινείς ακόμα και για πράγματα όπου ειναι αληθή ή όχι.



Είναι δύσκολο αυτό το μονοπάτι αλλά είναι ο μοναδικός τρόπος να είσαι ήσυχος με τον εαυτό σου και την συνείδησή σου .







Country Representative Kyokushin kan Greece 

Shihan Νικόλαος Παναγοηλιόπουλος

 



  

SHIHAN MESSAGE KYOKUSHIN WAY SHIHAN MESSAGE KYOKUSHIN WAY Reviewed by Challenge on Απριλίου 19, 2023 Rating: 5

Post AD