Header AD

Ads

BALKAN CHAMPIONSHIP - INTERNATIONAL KYOKUSHIN KAN GREECE


 

Το Branch Dojo Fylis Kyokushin Kan, συμμετείχε για ακόμη μία φορά στο Balkan Championship Shinkyokushin στο Burgas της Βουλγαρίας.


Ήταν ένα tournament με περισσότερες απο 400 συμμετοχές και ένα πραγματικό full contact χωρίς προστατευτικά, μόνο με επικαλαμίδες.


Οι αθλητές οι οποίοι συμμετείχαν ήταν: 

  • ο Sempai Βασίλειος Σωτηρίου και 
  • o Sempai Αλέξανδρος Σωτηρίου.

Οι Έλληνες αθλητές έδωσαν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό παρότι πρώτη φορά αγωνίστηκαν χωρίς προστατευτικά, αισίως έφτασαν να αγωνιστούν έως και την 4η θέση αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη κατάταξη. 



Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το αγωνιστικό μέλλον των δύο αθλητών διότι είναι προσηλωμένοι στον στόχο τους και με την συμμετοχή τους στις καθημερινές προπονήσεις.



Οι αθλητές αυτοί μαζί και με άλλους φυσικά που θα συμμετέχουν σύντομα στα επόμενα τουρνουά θα αποτελέσουν μια πολύ καλή αγωνιστική αποστολή.



Πάντα φυσικά με την καθοδήγηση του Sensei Κωνσταντίνου Παναγοηλιόπουλου.


 Το Ελληνικό Kyokushin Kan, πάντα θα επιλέγει ναι μέν δύσκολα αλλά ταυτόχρονα σημαντικά και ποιοτικά τουρνουά.




Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Branch Chief του Shinkyokushin τον Shihan Hristo Terziev για την πρόσκλησή του καθώς επίσης να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας για την άρτια διοργάνωσή του.





Με εκτίμηση,
International Kyokushin Kan - Hellas Greece
Branch Chief Sensei  Κωνσταντίνος Παναγοηλιόπουλος.
BALKAN CHAMPIONSHIP - INTERNATIONAL KYOKUSHIN KAN GREECE BALKAN CHAMPIONSHIP - INTERNATIONAL KYOKUSHIN KAN GREECE Reviewed by Challenge on Ιουνίου 09, 2023 Rating: 5

Post AD