Header AD

Ads

XVIII INTERNATIONAL SUMMER CAMP KAMCHIA 2024

 



Από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 7 Ιουλίου η Kyokushin World Union διοργανώνει ένα από τα μεγαλύτερα camp παγκοσμίως καθώς επίσης και Youth World Tournament Kyokushin απο ηλικίες 14 έως 21 ετών. 


O Shihan Νικόλαος Παναγοηλιόπουλος country representative IKO Greece World So Kyokushin και ο Senshi Κωνσταντίνος Παναγοηλιόπουλος branch chief IKO Greece World So Kyokushin θα συμμετάσχουν ενεργά και σε αυτό το camp. 


Όσα μέλη του World So Kyokushin και άλλων ανεξάρτητων διοργανώσεων ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε αυτό το γεγονός, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για να οργανώσουμε αυτό το μεγάλο ταξίδι της εμπειρίας και της γνώσης. 


Ειδικότερα, για τα μέλη του ΙΚΟ Greece World So Kyokushin που θέλουν να συμμετάσχουν και στους αγώνες, θα πρέπει όπως αντιλαμβάνονται να μπουν σε μια έξτρα προετοιμασία. 


Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία αποκλειστικά με τον Sensei Κωνσταντίνο Παναγοηλιόπουλο στο email: oyamagr@yahoo.com και στο τηλέφωνο: 2102411805 όπως επίσης και το ίδιο ισχύει για όσα μέλη επιθυμούν να συμμετάσχουν μόνο στο camp και στα σεμινάρια διαιτησίας. 


Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος 26 Απριλίου 2024 ημέρα Παρασκευή. 


Μετά τιμής, 

Shihan Νικόλαος Παναγοηλιόπουλος 

Country representative IKO Greece And Cyprus

XVIII INTERNATIONAL SUMMER CAMP KAMCHIA 2024 XVIII INTERNATIONAL SUMMER CAMP KAMCHIA 2024 Reviewed by Challenge on Απριλίου 11, 2024 Rating: 5

Post AD